Dit is een eenmalige cursus website maken

Datum: 26 februari 2014
Tijd: 13:15 - 14:45

Locatie: Domselaerstraat (Ondernemerscentrum Muiderpoort)
Domselaerstraat 110 - 1093 MA - Amsterdam

Prijs

€ 300,00 (excl. 21% btw) Scholingskosten zijn aftrekbaar

Onze docent /trainer installeert WordPress bij de hostingprovider van de deelnemer, inclusief thema en plug-ins. Na de workshops heeft deelnemer ook daadwerkelijk ee nwebsite en is in staat om deze zelfstandig aan te passen door bijvoorbeeld het aanmaken of wijzigen van nieuwe pagina’s, afbeeldingen, links, menu’s en nieuws- of blogberichten.

Hierbij enkele voorbeelden van websites die deelnemers gemaakt hebben:Domselaerstraat (Ondernemerscentrum Muiderpoort)
Domselaerstraat 110
1093 MA Amsterdam

Met openbaar vervoer

De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De trams 3, 7 en 9 stoppen om de hoek, verder kun je bus 22, 37, 40 of 41 nemen en ligt bovendien op loopafstand van station Muiderpoort.

Met de auto

Vanaf de ring A10 neem je de afslag Diemen (s113). Onderaan deze afslag gaat u
richting Watergraafsmeer en vervolgens over de Middenweg richting Amsterdam centrum. Aan het eind van de Middenweg rij je rechtdoor, deze gaat over in de Linnaeusstraat. Als je het Manor Hotel aan de rechterhand ziet, sla je rechtsaf de Domselaerstraat in.

Parkeren in Amsterdam is duur (€3,00 per uur). Kom je met de auto dan kun je overwegen gebruik te maken van de P+R in Weesp of P+R Amsterdam Arena en vandaar verder te reizen naar Station Amsterdam Muiderpoort. De P+R in Weesp is gratis.

Cursuslokaal Studio Bicker