Als ondernemer wil je je vooral bezighouden met het ondernemen en niet met allerlei randverschijnselen die alleen maar afleiden, soms ook nog erg vervelend en (ogenschijnlijk) complex zijn. Een van die randverschijnselen is vaak de juridische.

In mijn praktijk als juridisch consultant heb ik de gevolgen gezien van het onvoldoende oog hebben voor de juridische aspecten die een rol spelen bij het ondernemen. Dit kon dan zien op afgesloten overeenkomst, algemene voorwaarden of (risico) aansprakelijkheid.

Voor het voorkomen van eenvoudig te vermijden risico’s of missers is het hebben van enige juridische basiskennis en weten waarop in ieder geval acht te slaan van eminent belang. Het doel van deze cursus is dan ook gericht op het verkrijgen van deze basiskennis.

Tijdens deze cursus zal onder andere aandacht besteed worden aan overeenkomsten/contracten, werken als zzp’er, algemene voorwaarden, (risico) aansprakelijkheid, belastingen en gemeenten (bestemmingsplannen etc..). Uiteraard bestaat de mogelijkheid om ook zelf onderwerpen aan te dragen die dan besproken kunnen worden.

Dag 1

vragen van deelnemers

Dag 2

vragen van deelnemers beantwoorden

 

 

 

Duur: twee dagdelen
Locatie: STOA
Max aantal deelnemers: 8
Docent: Gert Jan van Dijk
Investering: € 200,00 (excl.21% btw)