STOA biedt startende ondernemers veel slaagkans

STOA is sinds 1990 actief in het adviseren, coachen en opleiden van ondernemers. Centraal in de coaching staat het afstemmen van uw persoonlijke competenties op de vragen en behoeftes van uw doelgroep en de winstgevendheid van uw plan.

Daarnaast is er aandacht voor praktische zaken als uw ondernemingsplan, vergunningen, boekhouding en belastingen. Een persoonlijke coach is uw vraagbaak en uw vaste contactpersoon bij STOA, ook na de start van uw bedrijf. STOA werkt uitsluitend met ervaren coaches die zelf ook ervaring hebben als ondernemer: zo weten ze waar u het over heeft.

Naast (ervarings) kennis zijn voor hen ook coachingsvaardigheden een vereiste: op deze manier wordt het beste uit u gehaald.

Met deze werkwijze heeft STOA in de loop van haar bestaan duizenden starters begeleid. En een overgrote meerderheid van hen heeft duurzaam een bedrijf gerealiseerd.

De kwaliteit van onze dienstverlening voldoet aan de eisen van UWV en wordt onafhankelijk beoordeeld. Onderdeel van die eisen is ons privacy- en klachtenreglement.

Onze prijs

STOA kent een standaard prijs van euro 75,- per uur. (excl btw)

Voor wie?

STOA is er voor iedereen die de wens heeft voor zichzelf te gaan beginnen als ondernemer, freelancer of ZZP’er. Voor ondernemers die al bezig zijn of een doorstart maken kan STOA fungeren als sparring partner: advocaat van de duivel, luisterend oor, alter ego. Dat houdt u scherp en helpt u de juiste beslissing te nemen.

Ingeval u in een outplacementtraject zit, kunt u in overleg met uw werkgever of outplacementbureau ervoor kiezen u door STOA te laten begeleiden.

Als u een ZW/WIA/Wajong/WAO/WW uitkering heeft van UWV heeft u wellicht recht op een re-integratietraject: STOA is contractpartner van UWV en kan u ook hierin van dienst zijn. Ook starters en gevestigde ondernemers die een microkrediet nodig hebben, kunnen bij STOA terecht: STOA is netwerkpartner van Qredits. De bank die speciale aandacht heeft voor kredieten tot 250.000,-

Wilt u meer weten? Bel 020 – 689 02 21 of mail ons