Meer inzicht in de haalbaarheid van uw plannen

Banken, de Kamer van Koophandel, adviseurs en iedere ondernemer die ooit gestart is; iedereen kent ze, de lijstjes van meest voorkomende startersfouten; geen marktonderzoek, te lage investeringen, te hoge kosten, maar ook bijv. een te snelle groei kan fataal zijn.

Een goede voorbereiding kan veel fouten voorkomen en verhoogd de kans op succes aanzienlijk. Laat uw plan toetsen voor u definitieve stappen zet.

Door de jarenlange ervaring kunnen de adviseurs van STOA in korte tijd een realistische inschatting maken van de haalbaarheid van uw plannen.

In het haalbaarheidsadvies maken wij een analyse van:

  • uw ondernemerskwaliteiten
  • de commerciële mogelijkheden
  • het financiële plan
  • het ontwikkelingstraject

STOA kijkt bij het haalbaarheidsonderzoek naar de winstgevendheid van uw bedrijf, uw ondernemerskwaliteiten, de bedrijfsformule, de wijze waarop het marktonderzoek is uitgevoerd, uw marketingstrategie, de financierbaarheid van uw plannen, eventuele vergunningen en wettelijke regels etc.

Met een haalbaarheidsadvies weet of u een succesvol plan hebt, wat de kansen zijn en waar de knelpunten zitten en welke stappen u moet nemen om uw plannen te realiseren.